Els artícles de Pep

Pep Varela

Pep Varela

Un any més, la Federació d’associacions Ciutadanes de Torrent organitza la VII TROBADA. Poques novetats respecte a altres anys i amb la destacada absència d’alguna que altra associació, que hauran de tindre en compte els organitzadors per a propers esdeveniments . Esperem que es celebren les eternes eleccions per poder reprendre l’assumpte anteriorment mencionat i que la TROBADA puga consolidar-se d’una vegada per sempre. Potser la introducció de novetats en la seua estructura i composició serien la clau per tal de fer-la més atractiva i participativa en succesives edicions.

Com a novetat, brillant idea de la Junta en funcions, es va celebrar una PAELLA SOLIDÀRIA en què van participar al voltant de tres-centes persones i la recaptació de la qual es va destinar al banc d’aliments  de Torrent, amb la finalitat de repartir packs d’aliments variats per les persones amb més  necessitats de la població.

La pluja va intentar deslluir l’acte però no va poder amb els allí presents i finalment es van celebrar tots els actes tal com estaven previstos. Enhorabona per tan brillant iniciativa!

Com no podia ser d’una altra manera, ADISTO va estar present amb un estand, en el que a part d’informar els interessats sobre els servicis que prestem, els visitants pogueren gaudir dels treballs que al llarg de l’any realitzen els usuaris del centre. També col·laboraren en esta TROBADA amb la posada en escena d’un Play Back que ens van oferir les xiques i xics de la gran família d’ADISTO.

Estand d'ADISTO

Els treballs artesanals dels nostres usuaris

 

* Pep Varela

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: