Els artícles de Pep

Pep Varela

Vivendes Tutelades

Des de Juny, per fi tenim les vivendes tutelades tan volgudes i enyorades. Són quatre els pisos on residixen 21 Discapacitats Intelectuals, el 50% dels quals són habitants de Torrent i la resta provenen de diferents pobles de la Comarca de l’horta Sud i Nord.

Els pisos estan totalment adaptats. Compten amb 14 monitors els quals s’encarreguen de dirigir i organitzar a estos nous inquilins.  Felicite als qui han tingut la sort  de trobar una llar on poden desenvolupar autònomament les tasques pròpies personals i domèstiques i de formar-se íntegrament.

També va ser un dia molt feliç per a les mares i pares d’este col·lectiu que veuen com s’ha realitzat un son de molts anys i que són els que han impulsat este projecte a través de l’Associació de Llars per a persones amb Discapacitat Intelectual (HODIS).

L’acte d’inaguració d’estes vivendes va estar presidit per la consellera de Benestar Social Angèlica Such, qui en el seu discurs va destacar «L’exemple de valentia i superació que representen els usuaris de les vivendes» i de l’alcaldessa de Torrent Mª José Català va manifestar «Sentir-me orgullosa de tindre estos ciutadans en estes excel·lents vivendes, perquè ells són els primers i marcaran un model».

L’edifici està gestionat per ESPURMA i s’estima una inversió de 240.000 € per despeces de manteniment.

Enhorabona a tots: usuaris, familiars i entitas que han fet possible que un son es convertisca en realitat. Esperem que s’estenga l’exemple i entre tots aconseguim la plena integració de les persones amb discapacitat intelectal.

 

*Pep Varela

Viviendas tuteladas

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: