Encuentro Nacional de Personas con Discapacidad Intelectual “Cádiz, cuna de los derechos”.

Els usuaris del programa matinal d’atenció a les persones amb discapacitat i les sues famílies hem estat atents a la retransmissió de la Trobada Nacional de Persones amb Discapacitat Intelectual «Cádiz, cuna de derechos». En aquesta jornada representants de les diferents federacions que formen part de FEAPS Confederació, han llegit Manifest per la plena ciutadania de las persones con discapacitat intel·lectual o del desenvolupament».

Aquest Manifest sorgeix del treball conjunt de més d’1.000 persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. Durant el present 2012, totes aquestes persones han reflexionat i realitzat propostes per a reivindicar els seus drets.

A l’acte han assistit 132 representants de totes les persones amb discapacitat intel·lectual que han participat en aquest projecte a través dels grups de autogestors de FEAPS en tota Espanya. Moltes altres persones s’han quedat amb ganes d’assistir personalment a aquest acte. Per açò FEAPS ha retransmés a través d’Internet la lectura del Manifest.
Si voleu mirar el programa podeu accedir a través d’aquest enllaç.
Comptem amb vosaltres i amb el vostre suport al manifest!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: